Trådløse løsninger til erhverv

Trådløse løsninger til erhverv

At have en velfungerende IT infrastruktur er vigtigere end nogensinde før, for langt de fleste virksomheder og den offentlige sektor.

Ja man er nærmest blevet afhængig af at systemerne virker, da man ellers taber produktion, der er sågar mange opgaver der idag ikke kan udføres uden at IT infrastrukturen fungerer.

Det handler om konkurrenceevne.

Netværksprodukterne i denne IT infrastruktur spiller en meget væsentlig rolle, da det er disse produkter der sikrer at de forskellige enheder kan snakke sammen, således at vi kan få stillet de ressourcer til rådighed som vi har behov for, så vi kan udføre de forskelligartede opgaver vi skal have løst i dagligdagen.

I dag bliver det i højere og højere grad lagt i hænderne på det trådløse netværk, da ønsket om at kunne arbejde mobilt, få adgang til sine ressourcer fra hvor som helst, når som helst, er blevet en væsentlig faktor for at sikre en højere produktivitet og fleksibilitet.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi har stor erfaring med at designe og implementere netværk til virksomheder. Vi har den fornødne know-how i at levere fremtidssikre netværksløsninger, der sikrer virksomheder en høj produktivitet i et særdeles attraktivt prisleje. For blot at nævne et enkelt eksempel, så har vi specialist viden i at designe Controller baserede trådløse løsninger til virksomheder, heriblandt:

  • Optimal placering af Access Points ved hjælp af en Site Survey som vi udfører som en del af opgaven.
  • Kapacitetsplanlægning og båndbreddestyring
  • Bruger adgang
  • Applikationskontrol, f.eks. blokkering af facebook og andre sociale medier i arbejdstiden.

God rådgivning er naturligvis altid vigtig, når ny IT skal indkøbes og implementeres. Det er vigtigt at man på forhånd får afdækket, hvilke udfordringer man har med den nuværende infrastruktur, hvilke øjeblikkelige udfordringer der skal løses, og det kan også være klogt at kigge lidt ud i fremtiden og sikre sig, at løsningen kan understøtte nye behov som stiller øgede krav til løsningens kapacitet. Et godt projektforløb er meget ofte meget afgørende for, om man får en løsning der lever op til de krav og behov man havde, da man besluttede at lave investeringen.

Kundefordele:

  • Komplette løsninger skræddersyet til virksomheders behov.
  • Særdeles attraktivt pris / ydelses forhold – få meget for pengene
  • Perfekt trådløs dækning og høj kapacitet overalt i virksomheden.
  • Opdeling af arbejdsnet, gæste og administrations net
  • Applikationskontrol – få kontrol med virksomhedens brug af sociale medier, fil download mv.
  • Mulighed for opsætning af tidsbestemte regler, f.eks. Internet adgang som lukker hverdag i tidsrummet 22-07.​
- HBK Data - wlan virksomheder 39 - Trådløse løsninger til erhverv

Kontaktformular